Hizmet Koşulları

17.01.2020

Teknomain Sosyal‘e Hoş Geldiniz!

Amacımız sizlerin sosyal medya hesaplarınızın takipçi kitlesini arttırmak.

Bu bölümde sizlerin ücretsiz olarak (haftada 1 kere) reklamınızı yapıyoruz. 

Sizlerin ve sitemizin güvenliği açısından reklam ürünlerimizi kullanabilmeniz için bazı şartlarımız var.

 

Hizmet şartlarımız aşağıda maddeler halinde listelenmiştir;

  • Bu özelliği kullanabilmeniz için 13 yaş ve üzerinde olmanız gerekmektedir.(13 – 18 yaş aralığındaki kişilerin işlemleri aileleri ile birlikte ailelerinin onayı doğrultusunda yapmaları gerekmektedir.)
  • Yapmış olduğunuz paylaşımların telif hakkı içermemesi gereklidir.(İçeriyorsa içeriğiniz yayınlanmaz, yayınlansa bile kaldırılır.)
  • İçeriklerinizde ahlaka aykırı (cinsel içerik, belirli bir kişi, grup ya da topluluğu aşağılama, ırkçılık, cinsiyet ayrımı, argo, küfür, hakaret…) durumların bulunmaması gereklidir. Aksi takdirde yapmış olduğunuz paylaşımların hukuki sorumluluğu bizzat size aittir.
  • İçeriklerinizi oluşturacağınız tek bir hesabınızdan paylaşın. Aksi takdirde başka hesaplardan paylaşmaya (sizin) çalıştığınız tespit edilirse içeriğiniz paylaşılmayacak ve hesabınız 1 aylığına paylaşım (reklam) isteği vermenize kapanacaktır(Bu madde içeriklerinizin bizzat kendi rızanızla kendiniz tarafından paylaştığınızı bizlere belirtir. Şifre unutma veya hesap unutma durumlarında bizlere bildiriniz.)
  • Paylaşmamız için göndermiş olduğunuz fotoğraf ve video içerikleriniz bizim dışımızda farklı platformlarda farklı emeller doğrultusunda paylaşılması sitemizin sorumluluğu dışındadır. (Reklamınızı yaparken fotoğraf ve video içeriklerinizi herkese açık paylaşacağımızdan dolayı içeriklerinizi seçerken bu maddeye özellikle dikkat edin.)
  • İçeriklerinizi paylaşırken bu sözleşmeyi onayladığınız takdirde bizlere paylaşmamız için vermiş olduğunuzu onaylamış olursunuz. (Bu onayı verdiğinizden dolayı telif hakkı izninizi de vermiş olursunuz. Yani içeriğinizi paylaşmamıza izin verdiğinizden dolayı telif atamazsınız.)
  • İçeriklerinizi sosyal medya hesaplarımızdan yoruma açık paylaşacağımızdan yorumlar kısmına ahlaka aykırı (cinsel içerik, belirli bir kişi, grup ya da topluluğu aşağılama, ırkçılık, cinsiyet ayrımı, argo, küfür, hakaret…) durumlar içeren paylaşımlar yaptığınız tespit edilirse sitemizin bu özelliğinden kalıcı olarak faydalanamazsınız.
  • Bu bölümdeki (Reklam Bölümü) içeriklerimizi onayımız olmadan başka platformlarda paylaşamazsınız. Paylaştığınız tespit edilirse (sitemizde üyeyseniz) hesabınız kapatılır. (Üye değilseniz yasal işlemleri başlatıp başlatmamak paylaştığınız içeriğin sahibinin kanaatindedir.)
  • Paylaşmamız için gönderdiğiniz video içeriklerinizin yatay (16:9 formatında) olmasına ve süresinin max 3 dakika olmasına dikkat edin. Belirtilen süreden sonraki kısmı kırpılarak atılır. Bahsedilen boyut ölçüsünde değilse video yayınlanmaz. (Video içeriklerinizi fragman/teaser şeklinde kurgulanmış bir şekilde göndermeniz insanların ilgisini daha fazla çeker.) Videolarınız için olması gereken detaylı özellikleri incelemek için yazının üzerine geliniz.
  • Fotoğraflarınızı kare olarak göndermeniz tavsiye edilir. Fotoğraflarınız için olması gereken detaylı özellikleri incelemek için yazının üzerine geliniz.

 

 Daha fazla bilgi için bize ulaşın.

 

Sizlere sunduğumuz ürün, özellik, uygulama, hizmet, teknoloji ve yazılımları kullanmanız durumunda hizmet şartlarımızı kabul ettiğiniz varsayılır.